Hűtési rendszer kivitelezés

hűtési rendszer kivitelezés - kozmakft.hu

Épületek hűtése

A nyári melegben a komfort érzetünkhöz hozzátartozik a kellemes hőmérséklet, így nem csak a lakóépületekben, de az áruházakban, csarnokokban és napjainkban már minden építményben elengedhetetlen a hűtési rendszer. Ugyanakkor gyártástechnológiai gépek zavartalan működéséhez is szükséges lehet a hűtési rendszer. Ezért is fontos hűtési rendszer kivitelezés mindenki számára, ahhoz egy könnyedén üzemeltethető rendszert kapjunk nagy gondot kell fordítani az hűtési rendszer kivitelezésére.

A hűtési rendszer kivitelezést megelőzően már a tervezéskor fontos szem előtt tartani, hogy milyen hűtési rendszert alkalmazunk, ugyanis a kivitelezés és az elkészült rendszer üzemeltetése során a költségek minimalizálása a cél Megrendelő számára. Munkánk során nem csak a hűtési rendszer kivitelezésében, hanem igény esetén tervezési feladatokban is tudunk megoldást nyújtani Megrendelőink számára. A hűtési rendszer kapcsán alkalmazhatunk bármilyen rendszert, a tervezés után a kulcs a szakszerű hűtési rendszer kivitelezés, ebben tud Kozma Kft. szakszerű és megbízható segítséget nyújtani. Legyen szó akár technológiai hűtési rendszerről, irodaház, középületet kiszolgáló rendszerről és a hűtési energiát előállító gép telepítéséről (pl. folyadékhűtő, hűtőtorony vagy akár split klíma) a Kozma Kft. megoldást nyújt a partnerei számára.

Az épületgépészeten belül az egyik meghatározó szolgáltatásunk a hűtési rendszer kivitelezés. Főként 1000 négyzetméter feletti kivitelezésekben veszünk részt. Számos nagyobb projekt esetén bíztak már meg bennünket hűtési rendszer kivitelezésével. Ezekből referenciaként bemutatnánk párat:

  • Komax Csarnok Budakeszi
  • HAPP Csarnok Markó
  • Tesco Nagyatád
  • Euronics Áruház Zalaegerszeg
  • Kaposvár Intermodális pályaudvar
  • Kórház Szombathely
  • Kis- Balaton látogatóközpont, Fenékpuszta
  • EGIS Gyógyszergyár Galenikus üzem

A Kozma Kft. több mint, 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a hűtési rendszer kivitelezés területén. Magasan képzett csapatunk a garancia, a minőségi munkára.

A munkáink során fix vállalkozói körrel dolgozunk, illetve saját fizikai létszámunk közül több dolgozó is rendelkezik hűtési rendszereket kiszolgáló gépek telepítéséhez szükséges végzettséggel. Előbbiekből adódóan a hűtési kivitelezés során a minőség, precizitás garantált.

Várjuk megkeresését amennyiben hűtési rendszer kivitelezésében tudunk Ön számára megoldást nyújtani.