Rólunk

Kérem engedje meg, hogy bemutatkozzam: Kozma Tibor vagyok a „Kozma” Épületgépészeti Kivitelező és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság alapítója és tulajdonosa.  30 éve dolgozom a vállalkozói szférában, a Kozma Kft-t 2006-ban alapítottam, mely több mint, egy évtizedes múltja során kimagasló szerepet foglalt a hazai ipari épületgépészeti kivitelezés területén. 

A Kozma Kft. az épületgépészet valamennyi szegmensét teljeskörűen átfogja.

Igény esetén tervezéssel, a kivitelezésben víz-, csatorna-, fűtés-, hűtés-, gáz és légtechnika területén állunk a Tisztelt Megrendelőink rendelkezésére. Emellett több épületgépészeti gyártó márkaképviselete vagyunk, így cégünkön keresztül a környező szakcégek számára biztosítjuk a szereléshez szükséges anyagokat. 

Vállalatunk központja Zalaegerszegen található. Munkáinkat országszerte magas szakértelemmel- és kimagasló precizitással végezzük, köszönhetően a szakképzett kollegáink munkájának.

Referenciáink között nagy számú ipari- és raktárépület, hotel-, termálfürdő-, bevásárló központ- és középület épületgépészeti kivitelezése található. 

Munkavégzésünk alapértéke, értékrendje, erkölcse a minőségi munka- és pontosság.

Célunk, hogy egy olyan szervezetet működtessünk együtt, közösen, ahol az emberi és szakmai értékek egyaránt fontosok, illetve Megrendelői igényeket is kielégítse.

Az építőipari környezethez alkalmazkodva számunkra elengedhetetlen, hogy megőrizzük szakmai értékeinket, így a KOZMA Kft. működése során mindig szem előtt tartja értékeit:

Minőség

Hatékonyság

Megbízhatóság

Kozma Tibor

ügyvezető