Szolgáltatásaink

Az épületgépészeti rendszerek és rendszerelemek területén, teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, mind tervezés-, kivitelezés- és termékek értékesítésében meglévő- és új partnereink számára.

Kivitelezés

teljeskörű épületgépészet

Cégünk több, mint 13 éve foglalkozik épületgépészeti kivitelezéssel, mely magában foglalja a fűtési-, hűtési-, víz-, csatorna-, gáz és légtechnikai rendszerek szerelését. Munkáinkat magas szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező szerelő csapatunkkal is meg tudjuk valósítani. Telephelyünkön a kivitelezéseinkhez szükséges elemek előregyártását is el tudjuk végezni. 

Tervezés

asztaltól a megvalósításig

Megrendelői igény szerint ipari épületgépészeti rendszerek kiviteli terv dokumentációjának készítését is vállaljuk. Egy jól átgondolt épületgépészeti koncepcióval, tervvel a kivitelezési és üzemeltetési fázisban sok költséget tud megtakarítani a beruházó. Melyben fontos szerepet játszik a berendezések gyártóinak, gépek típusának ismerete is.

Termékek értékesítése

márka képviselet

Két nemzetközileg ismert gépészeti gyártó hivatalos márkaképviselete vagyunk, mely révén a vállalkozások és magán személyek részére Grundfos™ és Heat-gázgép™ termékekhez szakmai támogatásunk mellett kedvezményes hozzájutást biztosítunk.